Ik wil online een Fiat kopen

Al bijna 120 jaar is Fiat een klinkende naam in de autowereld. Iedereen kent wel modellen van het op vijf nar meest verkochte automerk in Nederland. Denk aan klassiekers als de Fiat 127 of de Fiat Panda. Of van een recenter datum: de Fiat 500. Zo’n veertig jaar geleden zette Fiat zichzelf stevig in de markt als marktleider op het gebied van compacte auto’s. De Japanners keken het af, maar Fiat is vaak geïmiteerd maar nooit geëvenaard.
Behalve compact zijn de modellen van Fiat ook altijd zuinig in gebruik en kennen een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Dit soort eigenschappen gaven het Italiaanse automerk een bereikbaarheid onder mensen in alle lagen van de bevolking, zij maakten van Fiat een echte ‘household name’ op de Nederlandse wegen. Dat heeft de autofabrikant inmiddels weer goed begrepen.
Door de jaren heen experimenteerde Fiat nog wel met de productie van bijvoorbeeld een wat groter type en enkele modellen die het wat minder goed deden dan de oude klassiekers, maar heden ten dage is Fiat weer helemaal terug van weggeweest. De gepatenteerde look van het kleine Italiaanse autootje rijdt weer in volle glorie over de Nederlandse wegen.
Tot blijdschap van velen is de Fiat 500 er weer, zowel in de gedaante van 500 C, een cabrio-model als de 500 L voor extra ruimte en het model Abarth voor de automobilisten die een wat sportiever model verlangen. Daarnaast zijn er nog de wat ruimere modellen als de Fiat Bravo en de Fiat Punto, naast de wat praktischer Fiat-modellen als de Doblo en de Qubo.
Fiat was altijd al een betaalbare auto, maar realiseer u het voordeel als u er een online koopt!